csütörtök, április 25, 2024

Rólunk

A mediahu nemzeti média. Azaz mindennel foglalkozik, ami a magyar embereket érdekli, érdekelheti és kellene, hogy érdekelje. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan hírt a magyar emberek elé tárjunk, amely ahhoz kell, hogy felelősen tudjanak dönteni a nemzet, a haza és a család alapvető kérdéseiben.

Szerkesztőségünk fiatal, lelkes, nemzeti érzelmű újságírókból, gondolkodókból, hazafiakból áll, akik már „digitális benszülöttként” kezelik a kor összes kommunikációs eszközét, és ezeken keresztül hatékonyan érik el a hozzájuk hasonlóan gondolkodó embereket.

Számunkra a család a szeretetről a megbecsülésről, az alapvető értékekről szól, a nemzetet pedig ilyen családok összességének képzeljük el egy nemzetállamok szövetségéből álló világban. Hiszünk abban, hogy az egyén érdekét a közösség érdeke formálja, és hogy a felelősségünk nem csupán a saját érdekeink képviseletéig terjed, hanem mindannyian őrizői vagyunk testvéreinknek is.

Hisszük, hogy az Isten azért adta a hazánkat, hogy szolgáljuk azt, és azért adta a tehetségünket, hogy jó célok érdekében hasznosítsuk.

A bolygó, amin élünk sokszínű, és sokféle életformának ad otthont. Mi, emberek pedig meghatározhatjuk, hogy kikkel és hogyan akarunk együtt élni. A nemzeti egység elfogadja a kívülről érkezők sokszínűségét és sajátosságait, és cserébe elvárja, hogy az otthont kínáló közösség elveihez igazodjanak. Tanulunk egymástól, de nem engedünk sem erőszakos sem alattomos hódítást.

Szeretjük az eső után a napfény rajzolta szivárványt – és elfogadjuk, ha valakinek ez a béke szimbóluma. A szexuális irányultságot és nemi identitást azonban mindenki magánügyének tekintjük, és elvárjuk, hogy ne agitáljon és provokáljon senki a saját meggyőződése mellett. Sem utcán, sem iskolában, sem a médiában. A szivárvány sem töri be az ablakot, hogy felhívja magára a figyelmet.

Szeretjük a hazánkat, és szívesen látogatjuk meg másokét. Tiszteljük a szokásaikat, amikor mások otthonába lépünk. Ugyanezt kérjük másoktól is magunknak.

„Arról ismerjék meg, hogy tanítványaim vagytok, hogy szeretettel vagytok egymás iránt”